Един апарат задава ново ниво в медицината и лечението


Петя Ралчева

От начина на живот, през стреса, напрежението, до генетична обремененост, съвременния човек живее с редица симптоми, които му създават цялостен дискомфорт. Главоболие, мускулни и ставни болки, диабет, високо кръвно, проблеми със стомаха, кашлица, хрема, хипертония….Това е само малка част от заболяванията, от които страда той!

За съжаление в повечето случаи проблемите се решават по един начин – с медикаменти. И ако те могат да помогнат и дори да бъдат животоспасяващи, наред с това носят и до своите последствия – чернодробни или бъбречни увреждания, проблеми с теглото и кръвното, задух, кожни проблеми…

Ето защо промяната начина на живот, въвеждането на здравословни навици – балансирано и пълноценно хранене, повече движения и спорт, дихателни и йога практики, понякога могат да бъдат ключът към по-добро здраве.

Наред с това обаче съществува и метод, с който може да намерите решение за голяма част от проблемите със здравето и дори да намалите, или спрете приема на лекарства. Истината е, че това не е нещо ново или супертехнологично, а е малък уред, който се основава на доказана и работеща техника, доказала се във времето.

„NEURODENS-PKM 2019 е устройство, което трябва да има във всеки дом, за цялото семейство“, казва Стоян Стоянов, който използва уреда от 2005 г насам. Той се запознава с него, благодарение на свои приятели от Украйна, които буквално го излекуват от тежък грип само с помощта на апарата.

NEURODENS-PKM е малко устройство, което работи на принципа на микротокове. То е напълно безопасно и е подходящо за ползване от хора от всяка възраст. Всеки един човек може напълно самостоятелно да прави свои лечебни сесии според проблема, който има. Уредът има външни електродиоди, които се прикрепят към кожата в определена зона на тялото (коя зона за какъв проблем отговаря може да намерите в подробното описание на уреда) и човек сам определя колко силни импулси (от 0 до 99) да подава, за да започне действието му. На принципа на невротрансмитери тялото подава на мозъка информация, че трябва да започне да работи за излекуването на конкретния проблем.

И това се отнася не само за леки заболявания и настинки, но и при сериозни животозастрашаващи ситуации. Стоян Стоянов е примерът за това, как човек с тежка стенокардия може да върне нормалния си начин на живот само с помощта на този уред.

„През октомври 2020 г влязох в болница, след като бях диагностициран с исхемична болест на сърцето. Лекарят беше категоричен, че трябва да ми бъде направена операция и да сложат байпас.“, разказва Стоян. Той подписва декларация за отказ от операция и започва да прилага редовно сесии с NEURODENS-PKM.

„Слагах диодите в областта на тила, това е зоната, която трябва да сте стимулира при сърдечно – съдови проблеми. В началото правех по две сесии на ден, след това ги намалих на по една сесия, в рамките на месец.“ Следват няколко кардиологични прегледа, единият при професор в Германия, а лекарите установяват пълно възстановяване, без нужда от оперативна намеса.

Стоян споделя, че страда и от диабет тип 2, който успява да контролира също с апарата. „Когато приключа серията за сърцето, започвам за диабета. В този случай диодите се слагат в областта на панкреаса. Така успявам да контролирам кръвната захар и да я държа в норма, без да се налага да прибягвам до медикаменти“, разказва той.

Друг случай, в който апаратът се явява спасение в семейството му, е когато тъща му се оплаква от болки в гърба, следствие на плексит. Само след две сесии с апарата възрастната жена се възстановява.

Когато използвате устройството, трябва да се има предвид, че най-силно изразеният терапевтичен ефект се проявява в резултат на излагане на курса. Продължителността му при някои заболявания е 6–8 сеанса, за други 8–12, по-рядко 14–20 сесии.

Изборът на инфра-ниски честоти за лечение се определя от таблица, която е приложена в уреда.

Устройството има 24 автоматични програми за лечение на често срещани заболявания: Алергия, Болка, Тежка болка, Подуване на корема, Кашлица, Хрема, Гинекологични болки, Потентност, Бъбреци, Хипертония, Гръб, Главоболие, Стави, Болки в гърлото, Гадене, Диария, Травма, Астма.

Просто изберете какво ви притеснява в момента и започнете лечението! А визуална електронна инструкция ще бъде вашият верен помощник.